Talabor Utazások

Gyakran Ismételt Kérdések

A pályázat a Nemzetpolitikai Informatikai Rendszer (rövidítve: NIR) felületén nyújtható be, a „Határon túli szervezetek támogatási program”-ot kell kiválasztani, és azon belül található a két pályázati kiírás (HAT-21-01 Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek, HAT-21-02 Tanulmányi kirándulás középiskolásoknak).

Kérjük, minden esetben olyan e-mail címet adjanak meg, amelyhez könnyen hozzáférnek, amelyet gyakran megnéznek, mivel minden, a pályázattal kapcsolatos üzentet, értesítés a megadott e-mail címre érkezik.

Kérjük, hogy az „Elérhetőség”-nél és a „Törvényes képviselő adatai”-nál a fenntartó adatait, míg a „Kapcsolattartó”-nál és a regisztrációnál az elérhetőségi e-mail címnél az iskolához tartozó adatokat adják meg.

Kérjük, hogy a nyilvántartási számhoz az iskola OM azonosítóját adják meg, mivel a rendszer így tudja megkülönböztetni az azonos adószámmal regisztrálókat.

Minden esetben az IGEN választ szükséges választani, ugyanis a pályázó nevénél fel kell tüntetni a fenntartó nevét is az alábbi formában: XY Tankerület/Szakképzési Centrum/Egyetem/Agrárminisztérium XY Iskolája.

Egy tanuló egy tanévben csak egyszer vehet részt a Határtalanul! program keretében támogatott kiránduláson, így számukra nem adható be pályázat.

Kérjük, itt szíveskedjenek a kirándulás egyes napjaira lebontva megadni, hogy mely településeken fognak tartózkodni és a megjegyzés rovatban az aznap megteendő kilométert jelezni, tehát ide egy rövid útvonaltervet kérnénk. A kirándulás részletesebb leírását az „Útvonalterv” részben kell megadniuk.

Kérjük, hogy rövid, lényegre törő címet adjanak, amelyben szerepel a „kirándulás” szó.

Új költségtételként szerepel a „Reprezentációs költségek” (programhoz kapcsolódó kisösszegű ajándékok), ezen a soron számolható el a külhoniaknak nyújtott ajándékok költsége, illetve már szintén elszámolhatóak a higiéniai eszközök, gyógyszerek költségei is.