Talabor Utazások

Rólunk - Cégünkről

„Menj utazni s meglásd, mit elhagytál érte, Kárpótlásul másutt megtérül a bére.

Menj világot látni, mert az égbolt alatt, Igaz gyönyör csak az utazásból fakad.”

Perzsa versek. / Fordította: Erõdi Béla

Kedves Utasunk!

A Talabor - és jogelődje a BG Holiday - 2007 óta tevékenykedik az utazásszervező piacon. Társaságunk 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Cégünk névadója a Talabor rövid, gyors futású hegyi folyó a vadregényes Kárpátok vonulatai között. Ez a folyó táplálja, tisztítja a hegység legnagyobb tavát a Szinevéri-tavat, a kárpátaljai Bustyaháza mellett ömlik a Tiszába.

A folyóhoz hasonló dinamikával építjük cégünk kapcsolatait, szólítunk meg folyamatosan bővülő kínálatunkkal egyre igényesebb közönséget.

Fontos célunk, hogy a magyarországi és a külhoni magyar nyelvű iskolák közötti együttműködés kialakításában közreműködjünk, partnerkapcsolatok kialakításához járuljunk hozzá és az ehhez elengedhetetlenül szükséges utazásokat lebonyolítsuk.

Körutazásainkat, túráinkat, táborainkat, tematikus programokkal kiegészítve, egyénileg testre szabva kínáljuk iskolák, cserkészcsoportok és egyéb szakcsoportok részére is.

Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a környezettudatos turizmus minél szélesebb körben történő népszerűsítésének.

Új szolgáltatásaink közé tartoznak a vállalkozások számára kínált incentive utak, melyek a hatékony csapatépítés mellet kiváló egyéni ösztönző szerepet is betöltenek.

Egyéni útjainkat, személyre szabottan, a speciális igények maximális figyelembevételével, az utazás minden részletére kiterjedve állítjuk össze külföldi partnereink segítségével.

Mindezek mellett további változatos és tartalmas programokat kínálunk, minden korosztály számára! Izgalmas, érdekes régiókat, országokat céloztunk meg, amelyek tartalmas időtöltést kínálnak Utasaink részére.

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, még több izgalmas, egzotikus kalanddal szeretnénk Önöket megörvendeztetni. Életre szóló élményeinek megvalósításához válasszon úti társnak bennünket!

 

Üdvözlettel,
Bors József alapító tulajdonos
Talabor 2007 Kft.

„Talabor" (Теребля [Tereblja]):

Folyó Kárpátalján, a Tisza vízgyűjtő területén folyik, több mint 80 kilométer hosszan. A Gorgánok hegyvonulaton ered 350 méterrel a tengerszint fölött. A folyó teljes hosszán hegyi jellegű. A Talabor táplálja, tisztítja a Kárpátok legnagyobb hegyi tavát a Szinevéri-tavat. Bustyaháza mellett ömlik a Tiszába. Vörösmarty Mihályt megihlette a folyó költői elnevezése, és a Zalán futásában a folyó nevét személynévvé változtatta.”
(forrás: Wikipédia 2021.)